Bright As Day 3000 - Første tur

Bright As Day 3000 - First ride
> Tekst og bilder av Daniel Hughes
"Det har gått en stund siden sist jeg kjørte om natten, og det var på en mtb med et lysoppsett som faktisk var ganske skummelt! Hovedlyset mitt ville ikke gi deg noen advarsel om lavt batteri og ville bare slå seg av. Ikke bra når du sykler nedover på et enkelt spor i skogen!"
Første spørsmål, var hvor du skulle sette hodelykten?
Superglad for å ta belysningen og personlig velvære mer seriøst, og jeg fikk meg Bright As Day 3000. Min første tur, med en venn i Wales. Et «oppdrag» fra dag til natt med mål om å prøve å sykle en blanding av terreng og miljøer.
Første spørsmål, var hvor du skulle sette hodelykten? Neste batteriet. Jeg tenkte først at jeg skulle sette hodelykten på styret ved hjelp av måneskinnfestet (jeg har rundt styre) og deretter batteriet jeg enten skulle legge det i en stangveske eller på selve rammen. Batteriet har gummiender med forskjellige former for å forme seg etter formen på sykkelens topprør. Jeg var litt skeptisk til stroppen så dro på en prøvetur på et humpete underlag, men det fungerte perfekt. Ingen skrangle, som om den var limt på.
Planen endret seg! Nick som jeg syklet med begynte å vise meg ruten, og mot slutten skulle det bli noen enkeltspor i trærne. Fra min erfaring med å sykle om natten før ønsket jeg virkelig at jeg hadde mer syn akkurat der jeg så (før jeg hadde en forferdelig hodelykt med kanskje 50 lumen! Og en styrelykt med 600 lumen). Dette er spesielt nyttig hvis du prøver å se foran hjørner/hindringer for å forutse linjen din og hodet er høyere, noe som også hjelper for grener osv.
Ny plan: Hodelykt montert på toppen av hjelmen ved hjelp av et GoPro-feste og lim (du må kjøpe limet) og siden vi ikke kjørte med camelbaks/ryggsekker, førte vi kabelen inn i vestene våre og satte deretter batteriet i vår jersey lommer. Batteriet er ikke lett, og er ikke lite, men ble overrasket over at det faktisk ikke gjorde noen forskjell på turen. Uvitende om at den var der, spesielt hodelykten, som er superlett. Merk: Batteriet kan være for stort for en racertrøye.
Totalt sett var vi helt overveldet over hvor kraftig lyset var. Tro mot sitt ord, lys som dagen! og på de ikke-tekniske elementene trengte du egentlig ikke all dens kraft, så vi hadde den på forhåndsinnstilling 2 mesteparten av tiden, noe som gir enorm utholdenhet hvis du skal ut på en kveldstur, i stedet for et flerdagers eventyr.
Valgte vi riktig? Absolutt. Hvis du kjører et enkelt hodelyktoppsett, er det riktig å ha den montert på hjelmen. Utrolig lysstyrke akkurat der du trenger det.